Laatua, turvallisuutta ja kokonaisvaltaista iloa

Olifulta löydät oppimispelit, kehittävät lelut ja liikkuvan koulun välineet

Lasten kokonaisvaltainen ja myönteinen kehitys on meille tärkeää. Laadukkaat Olifu-tuotteet sopivat mainiosti niin päiväkotiin, kouluun, vanhainkotiin, kuntouttavaan toimintaan kuin harrastustoimintaan. Olifu-tuotteet ovat innovatiivisia ja niiden avulla voidaan auttaa kehittymään aktiivisella, osallistuttavalla ja hauskalla tavalla. Laatu, luovuus ja turvallisuus ovat meillekin erittäin tärkeitä.

Kaikki tuotteemme täyttävät Euroopan turvallisuusstandardin (EN71).

Monipuolisesti moneen menoon

Erilaiset oppimispelit kehittävät karkea- ja hienomotoriikkaa sekä tiedollisia taitoja, ja ne kannustavat uusiin kokemuksiin yhdessä oppien ja oivaltaen. Meiltä löydät avaimet aktiiviseen ja viihtyisään koulupäivään liikkuvan koulun hengessä. Kehittävät lelumme kestävät riehakkaatkin leikit ja auttavat mielikuvituksen kehittämisessä. Mm. päiväkotien ja koulujen askarteluun tarkoitetut välineemme ovat kaikki turvallisia ja testattuja laatutuotteita.

Kehittävät lelut ja pelit – kysy lisää!

Olifun oivaltavat oppimispelit, kehittävät pelit ja askarteluvälineet sopivat monenlaiseen toimintaan. Kaikki Olifun pelit, lelut ja askarteluvälineet ovat tehty laadukkaista ja turvallisista materiaaleista, kestävällä tavalla. Kerromme mielellämme lisää, joten ota yhteyttä!